Λογιστικά

Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών καλύπτοντας ανάγκες τόσο την ιδιωτών όσο και των μικρών έως μεγάλων επιχειρήσεων.

Υπηρεσίες Προς Ιδιώτες

Οι υπηρεσίες μας αφορούν την φορολογική και συμβουλευτική υποστήριξη των υποχρεώσεων των ιδιωτών . Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών αυτών δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας για παρακολούθηση υποθέσεων που απαιτούν εξειδίκευση και ευήθεια γνώσεων . Στόχος μας, η βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και η άμεση εξατομικευμένη εξυπηρέτηση- ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους.

Υπηρεσίες Προς Ιδιώτες Read More »

Σύσταση Επιχειρήσεων

Για να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας της επένδυσης και να διασφαλίσετε σε ικανοποιητικό βαθμό τη βιωσιμότητα της , θα πρέπει να έχετε μελετήσει όλα τα στάδια που θα προκύψουν. Η συνεργασία με εμάς μπορεί να σας βοηθήσει ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα !

Σύσταση Επιχειρήσεων Read More »

Διαχείριση Προσωπικού

Το γραφείο μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάλυψης εργατικών – ασφαλιστικών θεμάτων κάθε μορφής επιχείρησης με χρήση σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης, παρακολούθησης και ενημέρωσης της μισθοδοσίας . Υποβολή και έκδοση κάθε είδους εργατικών δηλώσεων αναγγελιών και καταστάσεων καθώς και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα μισθοδοσίας και ασφάλισης .

Διαχείριση Προσωπικού Read More »

Λογιστική Τήρηση Επιχειρήσεων

Μηχανογραφική τήρηση και ενημέρωση όλων των κατηγοριών βιβλίων του Κ.Φ.Α.Σ. με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους . Κατάρτιση προϋπολογισμών, ισολογισμών και σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, εποπτεία και κάθε άλλη λογιστική υποστήριξη με το κύρος και την αξιοπιστία της 35ετούς εμπειρίας της εταιρίας μας γιατί η ορθή παρακολούθηση της οικονομικής πορείας της επιχείρησης και η έγκυρη ενημέρωση είναι η μόνη σας εγγύηση !

Λογιστική Τήρηση Επιχειρήσεων Read More »

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο